• Skopje, Makedonia, cedhaké Stone Bridge​—Nawakké buku Keluarga Panjenengan Isa Ayem Tentrem

Katrangan—Makedonia

  • 2.088.091—Penduduk
  • 1.281—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 23—Jemaat
  • 1 bandhing 1.630—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk