• Désa Laura, Majuro Atol, Kepulauan Marshall​—Nginjil nganggo basa Marshall marang wong sing lagi nggawé kopra

Katrangan—Marshall, Kepulauan

  • 69.747—Penduduk
  • 226—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 4—Jemaat
  • 1 bandhing 309—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk