Katrangan—Saint-Martin

  • 36.629—Penduduk
  • 300—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 5—Jemaat
  • 1 bandhing 122—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk