Katrangan—Montenegro

  • 620.029—Penduduk
  • 274—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 5—Jemaat
  • 1 bandhing 2.263—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk