Katrangan—Lituania

  • 2.799.127—Penduduk
  • 3.026—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 46—Jemaat
  • 1 bandhing 925—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk