• Désa Setibing, Lesotho—Martakaké kabar apik saka Alkitab ing basa Sesotho

  • Bokong, Lesotho​—Nawakké majalah Warta penting

  • Désa Setibing, Lesotho—Martakaké kabar apik saka Alkitab ing basa Sesotho

  • Bokong, Lesotho​—Nawakké majalah Warta penting

Katrangan—Lesotho

  • 2.269.178—Penduduk
  • 4.248—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 91—Jemaat
  • 1 bandhing 534—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk