Katrangan—Sri Lanka

  • 20.967.913—Penduduk
  • 6.482—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 115—Jemaat
  • 1 bandhing 3.235—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk