• Bishkek, Kirgistan​—Nduduhaké video Apa Sebabé Perlu Sinau Alkitab? ing basa Kirghiz

Katrangan—Kirgistan

  • 6.256.700—Penduduk
  • 5.420—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 83—Jemaat
  • 1 bandhing 1.154—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk