Katrangan—Kenya

  • 51.226.537—Penduduk
  • 29.860—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 641—Jemaat
  • 1 bandhing 1.716—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk