• Kamaishi, Jepang​—⁠Seksi-Seksi Yéhuwah lagi omongan karo wong sing slamet saka gempa bumi lan tsunami taun 2011 ing panggonan sementara

Katrangan—Jepang

  • 127.185.332—Penduduk
  • 212.802—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 3.025—Jemaat
  • 1 bandhing 598—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk