Katrangan—Italia

  • 60.457.909—Penduduk
  • 251.502—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 2.921—Jemaat
  • 1 bandhing 240—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk