Katrangan—Islandia

  • 348.450—Penduduk
  • 387—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 7—Jemaat
  • 1 bandhing 900—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk