Katrangan—India

  • 1.354.051.854—Penduduk
  • 48.615—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 684—Jemaat
  • 1 bandhing 27.853—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk