Katrangan—Irlandia

  • 6.632.457—Penduduk
  • 7.061—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 120—Jemaat
  • 1 bandhing 939—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk