Katrangan—Hungaria

  • 9.688.847—Penduduk
  • 21.412—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 294—Jemaat
  • 1 bandhing 452—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk