Katrangan—Haiti

  • 9.993.000—Penduduk
  • 19.951—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 282—Jemaat
  • 1 bandhing 501—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk