Katrangan—Hong Kong

  • 7.448.900—Penduduk
  • 5.571—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 63—Jemaat
  • 1 bandhing 1.337—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk