Katrangan—Guam

  • 159.358—Penduduk
  • 745—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 10—Jemaat
  • 1 bandhing 214—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk