Katrangan—Guatemala

  • 17.368.134—Penduduk
  • 40.490—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 884—Jemaat
  • 1 bandhing 429—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk