Katrangan—Yunani

  • 10.815.197—Penduduk
  • 28.254—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 359—Jemaat
  • 1 bandhing 383—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk