Katrangan—Guadeloupe

  • 403.613—Penduduk
  • 8.332—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 121—Jemaat
  • 1 bandhing 48—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk