Katrangan—Guinea

  • 13.740.608—Penduduk
  • 1.015—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 20—Jemaat
  • 1 bandhing 13.538—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk