Katrangan—Gambia

  • 2.163.765—Penduduk
  • 246—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 5—Jemaat
  • 1 bandhing 8.796—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk