• Oqaatsut, Greenland​—Omong-omongan bab Alkitab

Katrangan—Grinlandia

  • 55.877—Penduduk
  • 165—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 5—Jemaat
  • 1 bandhing 339—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk