Seksi-Seksi Yéhuwah Sakdonya

Gibraltar

  • Teluk Katalan, Gibraltar​—Nawakké selebaran Kratoné Gusti Allah iku apa, ta?

Katrangan—Gibraltar

  • 34.000—Penduduk
  • 147—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 2—Jemaat
  • 1 bandhing 262—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk