Katrangan—Guyana Prancis

  • 290.384—Penduduk
  • 2.694—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 47—Jemaat
  • 1 bandhing 108—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk