Katrangan—Georgia

  • 3.729.600—Penduduk
  • 18.173—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 219—Jemaat
  • 1 bandhing 205—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk