Katrangan—Liechtenstein

  • 38.110—Penduduk
  • 90—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 1—Jemaat
  • 1 bandhing 423—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk