• DésaTis Abay, Etiopia​—Nawakké buku ing basa Amharic

Katrangan—Etiopia

  • 104.957.000—Penduduk
  • 10.472—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 221—Jemaat
  • 1 bandhing 10.023—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk