• Barcelona, Spanyol—Seksi-Seksi Yéhuwah nginjil nggunakaké basa Arab, Katalan, Inggris, Perancis, Spanyol, lan Urdu

  • Agaete, Kepulauan Canary, Spanyol​—Nawakaké buku Kabar Apik saka Gusti Allah!

  • Barcelona, Spanyol—Seksi-Seksi Yéhuwah nginjil nggunakaké basa Arab, Katalan, Inggris, Perancis, Spanyol, lan Urdu

  • Agaete, Kepulauan Canary, Spanyol​—Nawakaké buku Kabar Apik saka Gusti Allah!

Katrangan—Spanyol

  • 46.397.452—Penduduk
  • 114.544—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 1.486—Jemaat
  • 1 bandhing 405—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk