• Tallinn, Estonia​—Maca ayat Alkitab sing nggedhèkké ati

Katrangan—Estonia

  • 1.319.133—Penduduk
  • 4.036—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 57—Jemaat
  • 1 bandhing 327—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk