Seksi-Seksi Yéhuwah Sakdonya

Estonia

  • Tallinn, Estonia​—Maca ayat Alkitab sing nggedhèkké ati

Katrangan—Estonia

  • 1.329.000—Penduduk
  • 3.986—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 56—Jemaat
  • 1 bandhing 339—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk