Katrangan—Ekuador

  • 17.023.408—Penduduk
  • 97.168—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 1.119—Jemaat
  • 1 bandhing 175—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk