Katrangan—Denmark

  • 5.789.957—Penduduk
  • 14.644—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 173—Jemaat
  • 1 bandhing 395—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk