• Rostock, Jerman​—Martakaké kabar apik ing dhaérah pelabuhan

  • Marburg, Jerman​—Martakaké kabar apik ing cedhaké kémah pengungsi

  • Rostock, Jerman​—Martakaké kabar apik ing dhaérah pelabuhan

  • Marburg, Jerman​—Martakaké kabar apik ing cedhaké kémah pengungsi

GAWÉAN NGINJIL

Rak Beroda ing Tempat Wisata ing Jerman

Para Seksi masang rak beroda ing kutha Berlin, Cologne, Hamburg, Munich, lan liyané. Ning, apa kuwi ana hasilé nèk dianakké ing tempat-tempat wisatané wong Jerman?

GAWÉAN NGINJIL

Nginjil marang Wong Sinti lan Roma ing Jerman

Saksuwéné nginjil kusus, Seksi-Seksi Yéhuwah isa mbagèkké mèh 3.000 wacan lan selebaran. Seksi-Seksi Yéhuwah isa rembugan bab Alkitab karo luwih saka 360 wong Sinti lan Roma. Ana 19 sing gelem mulai sinau Alkitab.