Katrangan—Siprus

  • 885.600—Penduduk
  • 2.659—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 43—Jemaat
  • 1 bandhing 333—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk