Katrangan—Kosta Rika

  • 4.956.898—Penduduk
  • 31.786—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 451—Jemaat
  • 1 bandhing 156—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk