Katrangan—Kolombia

  • 49.850.000—Penduduk
  • 181.691—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 2.243—Jemaat
  • 1 bandhing 274—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk