• Buea, Kamerun​—Nginjil marang petani tèh ing cedhak Gunung Kamerun

Katrangan—Kamerun

  • 25.293.116—Penduduk
  • 43.965—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 486—Jemaat
  • 1 bandhing 575—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk