Katrangan—Pantai Gading

  • 23.889.455—Penduduk
  • 11.938—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 324—Jemaat
  • 1 bandhing 2.001—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk