• Zurich, Swiss—Nginjil nganggo poster

  • Montreux, Swiss​—Nawakaké wacan Alkitab ing cedhak Château de Chillon

  • Lucerne, Swiss​—Nduduhaké vidhéo sing dhasaré Alkitab saka jw.org

  • Wilayah Lavaux, Swiss​—Martakaké kabar saka Alkitab

Katrangan—Swiss

  • 8.482.152—Penduduk
  • 19.354—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 272—Jemaat
  • 1 bandhing 438—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk