Katrangan—Kongo (Brazzaville)

  • 5.399.895—Penduduk
  • 7.899—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 88—Jemaat
  • 1 bandhing 684—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk