• Corozal, Belize​—Martakaké wulangané Alkitab marang wong sing lagi nyambut gawé

Katrangan—Belize

  • 383.040—Penduduk
  • 2.673—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 63—Jemaat
  • 1 bandhing 143—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk