Katrangan—Belarus

  • 9.491.823—Penduduk
  • 6.146—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 80—Jemaat
  • 1 bandhing 1.544—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk