Katrangan—Brasil

  • 208.888.781—Penduduk
  • 869.537—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 12.270—Jemaat
  • 1 bandhing 240—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk