Katrangan—Bolivia

  • 11.240.000—Penduduk
  • 27.776—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 404—Jemaat
  • 1 bandhing 405—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk