• Cedhak Boukoumbé, Benin​—Nawakké buku Kabar Apik saka Gusti Allah!

Katrangan—Benin

  • 11.486.000—Penduduk
  • 13.644—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 209—Jemaat
  • 1 bandhing 842—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk