Seksi-Seksi Yéhuwah Sakdonya

Burkina Faso

  • Manga, Burkina Faso​—Nginjil wektu musim panèn kapas

Katrangan—Burkina Faso

  • 20.903.000—Penduduk
  • 2.027—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 48—Jemaat
  • 1 bandhing 12.413—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk