• Manga, Burkina Faso​—Nginjil wektu musim panèn kapas

Katrangan—Burkina Faso

  • 19.752.000—Penduduk
  • 1.958—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 48—Jemaat
  • 1 bandhing 10.088—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk