Katrangan—Belgia

  • 11.514.752—Penduduk
  • 25.429—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 339—Jemaat
  • 1 bandhing 453—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk