• Dhaka, Bangladesh​—Nginjil marang wong Mandi

Katrangan—Bangladesh

  • 166.368.149—Penduduk
  • 303—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 6—Jemaat
  • 1 bandhing 549.070—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk