Katrangan—Barbados

  • 292.336—Penduduk
  • 2.496—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 30—Jemaat
  • 1 bandhing 117—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk